marți, 17 decembrie 2013

                                                   Prima mea comanda Elf(+ pareri)


                 Mica mea comanda facuta pe site-ul Elf(http://www.eyeslipsface.com.ro/ ) a continut:
Fara parfumul Outspoken fresh by fergie, pe care l-a achizitionat in aceeasi zi de la Avon.
Am folosit pana acum:

Pensula pentru aplicare blush,pudra bronzanta si mixta


 

  

 Este prima mea pensula pentru conturarea fetei, as putea spune doar ca este ok, si nimic mai mult. Primele folosiri au fost o incantare, dar la prima spalare perii au inceput sa cada si inca cad, uneori trezindu-ma cu o multitudine pe fata la aplicarea produsului. Pensulele Elf din gama essential sunt foarte mediatizate in blogosfera, pe mine acesta nu m-a dat pe spate dar voi mai incerca si altele si voi reveni cu pareri.
Pret: 9 LEI

             Urmatorul produs este : Fard de obraz din gama studio
Eu il am in nuanta 83138 Fuschia Fusion si imi place foarte  mult. Este fin pigmentat  si contine foarte dar foarte multe particule de sclipici, daca cautati un fard de obraz sclipicios acesta este pentru voi.
Pret: 22 LEI
        Mai mi-am comandat si Crema iluminatoare pentru fata – pometi, ochi, buze


Eu o am in nuanta Persimmon Persimmon, face parte din gama essential si este un iluminant dragut. L-am folosit doar in zona pometilor si imi place aspectul pe care il capata pometii mei dupa ce il aplic.
Pret: 9 LEI
               Si acum ultimul dar nu cel din urma produs comandat este: Primerul


Bine cunoscutul primer Elf din gama essential, il am pe bej culoarea pielii , face ceea ce promite este primul meu primer deci nu il pot compara cu altul si nici nu cred ca am nevoie deoarece chiar mentine fardurile acolo unde trebuie! E deja pe terminate si am vrut sa plasez o noua comanda Elf in  special pentru primer dar:( vestea trista este ca in acest moment nu mai este in stoc nici o nuanta, astept cu nerabdare reactualizarea stocurilor.
Pret:9 LEI
          Si pentru ca am plasat comanda in perioda in care ei aveau "Mystery bag" am primit :Baton 3 in 1 pentru ochi, buze, fata in nuanta Persimmon Persimmon.Si un set format din 2 creioane pentru ochi si un rimel pe care nu le mai gasesc pe site dar le regasiti in poza de sus. Nu imi pot exprima inca parerea despre aceste produse deoarece nu le-am incercat. Inca!
Ma gasiti pe fb aici: https://www.facebook.com/Simplethings123?ref=hl
Ce produse Elf folositi? :*

2 comentarii: