sâmbătă, 8 februarie 2014

Apa de parfum Avon Femme

Inainte de marea lansare a parfumului Avon Femme vin cu opinia mea despre el.Este un parfum atat de fin de elegant atat mirosul cat si ambalajul.
L-am achizitionat pentru ca mi-a placut extrem de tare mostra.
Ce spun cei de la Avon despre el? Spun ca Femme de la Avon este un parfum Floral Fructat de dama. Notele de varf sunt grapefruit roz, prune si woodsorrel; notele de mijloc sunt iasomie, orhidee salbatica si magnolie; Notele de baza sunt ambra, piersica, note lemnoase si mosc. Notele delicioase de para se imbina cu acordurile opulente de magnolie si caldura ambrei intr-o compozitie eleganta care va transforma transforma fiecare moment al zilei intr-un pas pe covorul rosu. Motto-ul parfumului este:"Noi iti oferim aroma celebritatii, Tu o porti ca o DIVA!"
Eu spun ca motto-ul se potriveste perfect cu aroma si desingul parfumului.Il am de o scurta perioada de timp si se duce vazand cu ochii.Nu este genul de parfum puternic, pare mai mult o apa de toaleta decat o apa de parfum, pe pielea mea nu tine foarte mult, bine in general pe pielea mea nu tin parfumurile mult dar mirosul acestuia imi place tare mult si nu il pot alunga din cauza persistentei.Sticluta este atat de rafinata si luxuriata si mirosul atat de fin de parca parca nu imi vine sa cred ca este un parfum Avon.

 In cazul in care nu v-am convins ca acest parfum este o achizitie care merita va astept la SALA DALLES unde va fi prezent un stand Avon, acolo veti putea testa parfumul pe propria voastra piele puteti pune intrebari despre produse si puteti viziona sau testa alte produse.

Valentine's Day Fair in Sala Dalles, Bucuresti

Afis Valentine's Day Fair
Categoria: Targuri
Locatie: Sala Dalles
Oras: Bucuresti

Tip intrare: Intrare libera

Program: Duminică, 09 februarie 2014, ora 10:00 - 20:00
Luni, 10 februarie 2014, ora 10:00 - 20:00
Marţi, 11 februarie 2014, ora 10:00 - 20:00
Miercuri, 12 februarie 2014, ora 10:00 - 20:00
Joi, 13 februarie 2014, ora 10:00 - 20:00
Vineri, 14 februarie 2014, ora 10:00 - 20:00

Va pup cu drag si va astept la SALA DALLES plina de entuziasm si de materiale folositoare. Eu ma pregatesc intens
 Sunteti curioase de mirosul noii ape de parfum Femme?Daca sunteti din Bucuresti si sunteti interesate va astept cu drag. Vor fi si alti expozanti cu cosmetice dar si handmade si alte lucruri interesante:*:*:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu